Ja estan disponibles els resultats del OPEN RAID DE CATALUNYA'19!

Disponibles els resultats de CCRS 2019 a Llumllamp!

Us esperem a tots a l'Open de Catalunya, Gran premi ciutat de Manresa, el dia 20 i 21 de Septembre. Tota la informació de la cursa la podeu trobar en aquest enllaç. També podeu accedir des de la capçelera-->Open-->Open Catalunya 2019
RESULTATS DEL RAID'19: Capçalera-->Open->Open Raid Catalunya 2019 o fen click en aquest enllaç.

Si vols conèixer més de nosaltres... Mès de 20 anys d'història...
Foto Llum Llamp Cursa

flash_on

Organització de curses

Llum Llamp Club Slot és un club situat al Cor de Catalunya, concretament a la Ciutat de Manresa. Actualment organitzem i ja fa més de 20 anys, el campionat de Manresa de Ral.li Slot, escala 1/32 i 1/24. Aquest campionat està format per curses combinant net i brut (asfalt i neu). També i com a part important de la nostra activitat, organitzem l'Open de Catalunya - Gran Premi Ciutat de Manresa de Ral·li Slot i l'Open de Catalunya de Raid Slot. A més a més, acollim proves de diferents campionats d'àmbit Català com la Copa de Catalunya de Ral·li Slot 1/24, el IERC i el Campionat de Catalunya de Ral·li Slot 1/24. Tanmateix i des de fa més de 10 anys, col·laborem amb l'organització del Campionat d'Espanya a Igualada.

group

Qui sóm?

Llum Llamp Club Slot és una entitat sense ànim de lucre, amb una antiguitat de més de 20 anys al món del Slot. Disposa d'un local de gairebé 200 m2, amb cinc circuits de Ral·li i un circuit de Raid Slot permanents, on posem en pràctica el nostre hobby, l'Slot, conegut popularment com a Scalextric. És aquí, en aquest local, on ens trobem socis i simpatitzants per compartir emocions, coneixements, bones estones i amistat, al mateix temps de posar a punt els nostres vehicles per a la competició i esbarjo.

contact_mail

Fes-te soci!

Podràs gaudir d'entrenar al club de dimecres a divendres. A més a més, preu reduït en la inscripció de les curses. Envia un correu a llumllampclubslot@gmail.com per més informació.