Ja estan disponibles els resultats del Ral.li Catalunya 2020!

Disponible el Calendari per la temporada 2020!

Hola a tots, informar que l'Open de Catalunya ha quedat ajornat i substituït per una prova puntuable del Campionat a causa de la situació sanitària actual. Us esperem a tots el cap de setmana del 25/26 setembre!

Ja està disponible tota la informació referent a l'Open Raid de Catalunya 2020, la podreu trobar en aquest enllaç! A més a més, es podrà formular la inscripció via pàgina web (formulari) i consultar els inscrits!

Si vols conèixer més de nosaltres... Mès de 20 anys d'història...
Foto Llum Llamp Cursa

flash_on

Organització de curses

Llum Llamp Club Slot és un club situat al Cor de Catalunya, concretament a la Ciutat de Manresa. Actualment organitzem i ja fa més de 20 anys, el campionat de Manresa de Ral.li Slot, escala 1/32 i 1/24. Aquest campionat està format per curses combinant net i brut (asfalt i neu). També i com a part important de la nostra activitat, organitzem l'Open de Catalunya - Gran Premi Ciutat de Manresa de Ral·li Slot i l'Open de Catalunya de Raid Slot. A més a més, acollim proves de diferents campionats d'àmbit Català com la Copa de Catalunya de Ral·li Slot 1/24, el IERC i el Campionat de Catalunya de Ral·li Slot 1/24. Tanmateix i des de fa més de 10 anys, col·laborem amb l'organització del Campionat d'Espanya a Igualada.

group

Qui sóm?

Llum Llamp Club Slot és una entitat sense ànim de lucre, amb una antiguitat de més de 20 anys al món del Slot. Disposa d'un local de gairebé 200 m2, amb cinc circuits de Ral·li i un circuit de Raid Slot permanents, on posem en pràctica el nostre hobby, l'Slot, conegut popularment com a Scalextric. És aquí, en aquest local, on ens trobem socis i simpatitzants per compartir emocions, coneixements, bones estones i amistat, al mateix temps de posar a punt els nostres vehicles per a la competició i esbarjo.

contact_mail

Fes-te soci!

Podràs gaudir d'entrenar al club de dimecres a divendres. A més a més, preu reduït en la inscripció de les curses. Envia un correu a llumllampclubslot@gmail.com per més informació.