Què és?

El Campi qui Jugui té lloc a Manresa durant les vacances de Nadal. Aquest any degut a la situació actual marcada per la Covid-19 s’ha replantejat el format del Campi Qui Jugui habitual, per tal de seguir donant opció als infants de Manresa i la Catalunya Central de gaudir d’activitats durant el període de les festes de Nadal. Enguany, consistirà en actuacions i tallers virtuals a part d’alguna altra activitat com el joc de pistes per la ciutat.

Les actuacions es duran a terme del dia 27 de desembre de 2020 al 2 de gener de 2021a la Nau de l’Anònima, cada dia i vinculat amb els espectacles es vincularà un taller virtual en el qual els infants podran realitzar-lo a casa, recollint el material a la sortida de l’esdeveniment. El dia 3 de gener, es realitzarà un joc de pistes per la ciutat de Manresa i un Escape Room Virtual. L’edició d’enguany es tancarà amb un doble concert de Xiula al Teatre Kursaal de Manresa per celebrar el 35è aniversari del Campi Qui Jugui.

 

A qui va dirigit?

El Campi Qui Jugui, va dirigit preferentment als nens i nenes, nois i noies fins als 12 anys de la Catalunya Central. Des de les darreres edicions, però, algunes activitats es fan extensives als adults afavorint la relació intergeneracional.

 

 

Objectius

El Campi qui Jugui té dos objectius primordials:

  • Oferir un espai lúdic variat i divers als infants i adolescents de les comarques de la Catalunya Central durant el període de les vacances de Nadal.
  • Aprofitar el lleure infantil i juvenil per fer una tasca educativa, tot potenciant actituds i valors com: la creativitat, el reciclatge, la solidaritat i el respecte a la diversitat.

 

Qui som?

L’Associació Campi qui Jugui està formada per voluntaris sense ànim de lucre, vinculats al món associatiu, de l’educació en el lleure, la pedagogia i la docència. Neix l’any 1997 per cobrir el buit que deixava Jove Cambra, creadora del Campi qui Jugui, que després d’organitzar-lo 10 anys, cedeix el projecte, ja consolidat a la ciutat, per obrir-se a nous reptes.

L’associació compta amb la col·laboració d’institucions públiques i privades i el suport de l’Ajuntament de Manresa.