Què és?

El Campi qui Jugui és el Saló de la Infància i la Joventut de la Catalunya Central que té lloc a Manresa durant les vacances de Nadal.

Enguany el Saló celebra la seva 34a edició i es durà a terme al Complex del Vell Congost, concentrant, de nou, les seves activitats en el segon tram de les vacances de Nadal optimitzant així els recursos esmerçats. Obrirà del 27 de desembre de 2019 al 4 de gener de 2020, tots els dies de les 16h a les 20:30h.

Durant aquestes trenta-quatre edicions, el Campi qui Jugui s’ha guanyat un reconeixement no només a Manresa, sinó també al conjunt de les comarques de la Catalunya Central, fet avalat per l’afluència cada vegada més gran de persones provinents d’aquestes comarques. Tot això fa possible que l’edició passada, 11.000 visitants entre infants i adults, gaudissin durant el període de vacances nadalenques d’un espai ple d’activitats lúdiques i d’esbarjo.

 

A qui va dirigit?

El Saló de la Infància i Joventut, Campi Qui Jugui, va dirigit preferentment als nens i nenes, nois i noies entre els 3 i 15 anys de la Catalunya Central. Des de les darreres edicions, però, algunes activitats es fan extensives als adults afavorint la relació intergeneracional.

Els nens d’edats entre els O i 3 anys disposen també d’una zona específica.

 

Objectius

El Campi qui Jugui té dos objectius primordials:

  • Oferir un espai lúdic variat i divers als infants i adolescents de les comarques de la Catalunya Central durant el període de les vacances de Nadal.
  • Aprofitar el lleure infantil i juvenil per fer una tasca educativa, tot potenciant actituds i valors com: la creativitat, el reciclatge, la solidaritat i el respecte a la diversitat.

 

Qui som?

L’Associació Campi qui Jugui està formada per voluntaris sense ànim de lucre, vinculats al món associatiu, de l’educació en el lleure, la pedagogia i la docència. Neix l’any 1997 per cobrir el buit que deixava Jove Cambra, creadora del Campi qui Jugui, que després d’organitzar-lo 10 anys, cedeix el projecte, ja consolidat a la ciutat, per obrir-se a nous reptes.

L’associació compta amb la col·laboració d’institucions públiques i privades i el suport de l’Ajuntament de Manresa.